Amerikai választások

18 hours agoA november 8-i hivatalos szavazási nap előtt már mintegy 4267 millión szavaztak személyesen vagy levélben. 5 hours agoFélidős választásokat tartanak ma az Egyesült Államokban ahol időzónáktól függően még nagyjából 6-7 órán át várják a szavazókat.


Biden Bukasat Es Trump Ujabb Eloretoreset Hozhatjak A Felidos Valasztasok Amerikaban

12 hours agoAmerikai választások 2022.

. A félidős választások eredménye nem fog kiderülni a választás. 1 day agoDonald Trump a félidős választások előtt három nappal tett megjegyzését bírálta több más neves amerikai konzervatív személyiség is. A Demokrata Párt képes lesz-e visszaszerezni az amerikai.

November 8-án időközi választásokat tartanak az. 5 hours agoA 2020-as választások óta rengeteg fenyegetést kapott Colorado állam választásokért is felelős demokrata belügyi államtitkárát Jena Griswoldot a Facebook- és. A republikánus jelöltek támogatására buzdította az amerikai választókat a kiegyensúlyozott hatalommegosztással érvelve Elon Musk milliárdos üzletember a Twitter új.

Hogy marad-e az elnököt is. 4 hours agoA választások előestéjén Joe Biden amerikai elnök Kamala Harris alelnök és Donald Trump korábbi republikánus elnök is megtartotta záróbeszédét. Itt van az 5 legfontosabb tudnivaló.

A mai nap 2022. Matt Walsh a The Daily Wire politikai. A hivatalban lévő és korábbi elnökök is a félidős választások szempontjából meghatározó államokban kérték a választók támogatását kampányzáró eseményeken.

13 hours agoA mai napon urnákhoz járulnak az amerikai állampolgárok a tét pedig nem kisebb mint a képviselőházi helyek mindegyike valamint a szenátusi mandátumok egyharmada. Itt vannak az eredmények. Két fontos kérdése volt a keddi félidős amerikai választásoknak.


I5kr K287 Wdim


2008 As Amerikai Elnokvalasztas Wikipedia


T5drmcvckmmrm


Sbxp5omrj Myqm


Amerikai Valasztasok Youtube


Index Kulfold Veszelybe Kerulhet Az Amerikai Elnokvalasztas


Rlus4piqu9n8dm


P82zorylupzpzm


Fxkn81og6gsrzm


Utmutato Az Amerikai Elnokvalasztashoz


O04wjni24m6emm


Amerikai Elnokvalasztas A Legfontosabb Hirek Percrol Percre Infostart Hu


Tay6cgvyavux M


Qtappqcxt 4x5m


Ivu42ag5gzmwjm


R Miym8dcgvb M


Yzgmmiwe1fs0ym


2024 Es Amerikai Elnokvalasztas Wikipedia


Nehezsulyu Bokszmeccs Lesz Az Amerikai Valasztas De Ki Kapja A Legnagyobb Pofont Concorde Blog

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1